1. Home
  2. >
  3. info
  4. >
  5. Unieke kunst

Unieke kunst

Unieke kunst kopen

Wilt u unieke kunst kopen, voor uzelf of om cadeau te geven? Zoek dan niet verder! Bij Artpeers treft u een groot aanbod unieke kunstobjecten in de meest uiteenlopende thema’s, technieken en stijlen. Bekijk bijvoorbeeld het veilingaanbod moderne schilderijen. Bieden op kunstwerken in de veiling is betrouwbaar, makkelijk en laagdrempelig. Alle veilingen vinden uitsluitend online plaats, zodat u vanuit huis het hele aanbod unieke kunst kunt bekijken. Hieronder leest u hoe u bij Artpeers het perfecte unieke kunstwerk kunt bemachtigen!

Een uniek kunstwerk aan de muur

Wat is er leuker dan unieke kunst aan de muur? Niet een dertien-in-een-dozijn poster uit de woonwinkel, maar een handgemaakt kunstwerk waarvan er maar één exemplaar bestaat! Een unieke eyecatcher aan de muur die u nergens anders tegen zult komen, bijvoorbeeld een abstract schilderij of een klassieke tekening. Met het ruime en veelzijdige aanbod unieke kunst en unieke schilderijen bij Artpeers is er voor ieder interieur - of dat nu strak en modern of weelderig en klassiek is - een passend kunstwerk te vinden. Voor het kopen van unieke kunst bent u bij Artpeers aan het juiste adres. Raakt u uitgekeken op een kunstwerk en bent u toe aan iets nieuws? Dan kunt u het werk eenvoudig via uw persoonlijke Artpeers-account weer verkopen! Meer over het verkopen van uw kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Bekijk het aanbod unieke kunst bij Artpeers

Het aanbod unieke kunst en unieke schilderijen bij Artpeers is altijd zeer gevarieerd. Bekijk bijvoorbeeld de categorie Moderne Kunst, Klassieke Kunst of CoBrA-kunst. U kunt het gehele aanbod doorzoeken en u laten verrassen door de hoeveelheid en veelzijdigheid van alle aangeboden unieke kunstwerken, of u kunt de handige filters gebruiken om het aanbod op uw eigen voorkeuren af te stemmen. Zo krijgt u alleen unieke kunstwerken te zien die binnen uw budget of smaak vallen!

Unieke schilderijen te koop

Voor een origineel geschilderd kunstwerk als verrijking van uw interieur hoeft u niet lang verder te zoeken! Op Artpeers worden doorlopend prachtige unieke schilderijen aangeboden. Geen massa-geproduceerde kunstwerken, maar door erkende kunstenaars vervaardigde unieke schilderijen afkomstig van bijvoorbeeld particuliere kunstverzamelaars, bedrijven of kunstuitleencentra. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een uniek schilderij dat precies boven uw bank past? Dan kunt u via de filters aanvinken dat u alleen schilderijen in de resultaten wilt zien binnen de door u opgegeven minimale en/of maximale hoogte en breedte.

Unieke kunst kopen van erkende kunstenaars

Via Artpeers koopt u uitsluitend unieke kunst zoals unieke schilderijen van erkende kunstenaars of designers. Op die manier waarborgen wij de kwaliteit van het aanbod en hangt er straks bij u een hoogwaardig kunstwerk aan de muur, vervaardigd door een professionele en erkende kunstenaar, of het nu om een achttiende-eeuws uniek schilderij of om een hedendaags beeld gaat. Bent u specifiek op zoek naar unieke kunst van een bepaalde kunstenaar? Bijvoorbeeld van Karel Appel, Klaas Gubbels, Kees van Dongen of Herman Brood? Voer dan de naam in van deze kunstenaar in de zoekbalk bovenaan iedere pagina of selecteer de kunstenaar in het overzicht van kunstenaars met actief aanbod. Staat de kunstenaar niet in het overzicht? Of zit er geen uniek kunstwerk in het aanbod dat voldoet aan uw wensen? Merk de betreffende kunstenaar dan aan als favoriet en ontvang een automatische update via e-mail wanneer er nieuwe werken van deze kunstenaar in de veiling zijn geplaatst.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk?

Om mee te kunnen bieden op unieke kunst in de online veiling, heeft u alleen een account bij Artpeers nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle unieke kunst die in de veiling worden aangeboden ziet u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uit brengen dat minimaal de hoogte van het openingsbod heeft. Bent u net te laat en is het item niet verkocht? Dan kunt u eenmalig een bod in de aftersale uitbrengen. Meer over bieden via de aftersale leest u in de veilingregels. Unieke kunst kopen via Artpeers is laagdrempelig, leuk en voor iedereen toegankelijk dus bekijk snel het aanbod en bied mee!

Bekijk ook