Wim de Bruin - Aquarel met inkt op papier, Landschap - Vendu

AcheterWim de Bruin - Aquarel met inkt op papier, Landschap? Enchérissez de 1!
Ce lot a été vendu Afficher le lot
Dessins / Aquarelles

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Mettre un lot similaire en vente
AcheterWim de Bruin - Aquarel met inkt op papier, Landschap? Enchérissez de 1!
AcheterWim de Bruin - Aquarel met inkt op papier, Landschap? Enchérissez de 1!AcheterWim de Bruin - Aquarel met inkt op papier, Landschap? Enchérissez de 1!AcheterWim de Bruin - Aquarel met inkt op papier, Landschap? Enchérissez de 1!AcheterWim de Bruin - Aquarel met inkt op papier, Landschap? Enchérissez de 1!
Mettre un lot similaire en vente
  • Description
  • Wim de Bruin (1951-2017)
Type d'œuvre d'artDessins / Aquarelles
Année1977
TechniqueAquarelle
SupportPapier
StyleImpressionniste
SujetPaysage
EncadréPasse-partout uniquement
Dimensions24 x 36 cm (h x l)
Passe-partout50 x 65 cm (h x l)
SignéSigné à la main
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een hamerprijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

État
ÉtatBon
Lichte golving in het blad. Het passe-partout heeft hier en daar lichte vlekjes.
Expédition
Retrait sur place L'œuvre peut être récupérée sur place. En tant qu'acheteur, vous devez apporter vos propres matériaux d'emballage. L'emplacement est : Amsterdam, Les Pays-Bas
EnvoiColis postal
PrixJusqu'à 2 kg.
A l'intérieur de : Les Pays-Bas 11,49 €
Vers la Belgique 17,49 €
Vers l'Allemagne 17,49 €
Au sein de l'Europe 17,49 €
Vers le monde entier 29,49 €

Garantie
GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Artpeers en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Wim de Bruin (1951-2017) 

Néerlandais Néerlandais Tous les lots de cet artiste (1)

Mis en vente par  veilingmeester
Membre depuis 2010
10017 lots vendus
Tous les lots de ce vendeur (0)
65 cm
50 cm
36 cm
24 cm