Annemarie de Groot - Lot van vier zeefdrukken, Vrouwelijk naakt - Vendu

AcheterAnnemarie de Groot - Lot van vier zeefdrukken, Vrouwelijk naakt? Enchérissez de 100!
Ce lot a été vendu Afficher le lot
Estampes (Signé à la main)

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Mettre un lot similaire en vente
AcheterAnnemarie de Groot - Lot van vier zeefdrukken, Vrouwelijk naakt? Enchérissez de 100!
AcheterAnnemarie de Groot - Lot van vier zeefdrukken, Vrouwelijk naakt? Enchérissez de 100!AcheterAnnemarie de Groot - Lot van vier zeefdrukken, Vrouwelijk naakt? Enchérissez de 100!AcheterAnnemarie de Groot - Lot van vier zeefdrukken, Vrouwelijk naakt? Enchérissez de 100!AcheterAnnemarie de Groot - Lot van vier zeefdrukken, Vrouwelijk naakt? Enchérissez de 100!
Mettre un lot similaire en vente
  • Description
  • Annemarie de Groot (1952)
Type d'œuvre d'artEstampes (Signé à la main)
Année1994
TechniqueSérigraphie
SupportPapier
SujetNu
EncadréNon encadré
Dimensions31.5 x 25.5 cm (h x l)
SignéSigné à la main
Tirage128/150
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, commissie en verzend-/bezorgkosten).

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.

État
ÉtatTrès bon
De map heeft enkele zeer kleine beschadigingen (vlekjes aan de buitenkant en vouwtjes binnenin). De werken zijn echter in zeer goede staat.
Expédition
Retrait sur place L'œuvre peut être récupérée sur place. En tant qu'acheteur, vous devez apporter vos propres matériaux d'emballage. L'emplacement est : Amstelveen, Les Pays-Bas
EnvoiColis postal
PrixJusqu'à 2 kg.
A l'intérieur de : Les Pays-Bas 11,49 €
Vers la Belgique 17,49 €
Vers l'Allemagne 17,49 €
Au sein de l'Europe 17,49 €
Vers le monde entier 29,49 €

Garantie
GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Artpeers en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Annemarie de Groot (1952) 

Néerlandais Néerlandais Tous les lots de cet artiste (6)

Mis en vente par  KVcollecties
Membre depuis 2013
2259 lots vendus
Tous les lots de ce vendeur (444)
25.5 cm
31.5 cm
Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Retrait sur placeOui, c'est possible
Le lot se trouve àAmstelveen,  Les Pays-Bas
Détails de la vente
Heure de début1-4-2021 à 17:29
Heure de fin11-4-2021 à 21:51
Enchères (1)
Connexion ou s'inscrire pour afficher l'historique des enchères