Jantine Koeze - Oorclips met bronzen en zilveren voetjes - Vendu

AcheterJantine Koeze - Oorclips met bronzen en zilveren voetjes? Enchérissez de 1!
Ce lot a été vendu Afficher le lot
Bijoux

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Mettre un lot similaire en vente
AcheterJantine Koeze - Oorclips met bronzen en zilveren voetjes? Enchérissez de 1!
AcheterJantine Koeze - Oorclips met bronzen en zilveren voetjes? Enchérissez de 1!AcheterJantine Koeze - Oorclips met bronzen en zilveren voetjes? Enchérissez de 1!AcheterJantine Koeze - Oorclips met bronzen en zilveren voetjes? Enchérissez de 1!
Mettre un lot similaire en vente
  • Description
  • Bijoux
Type d'œuvre d'artBijoux
Période2000 à aujourd'hui
TechniqueArgent
Dimensions3 x 1 x 1 cm (h x l x p)
Poids9.8 grammes
MarquéSans poinçon
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .

Oorclips met bronzen en zilveren voetjes, door de edelsmid Jantine Kroeze.

Gemaakt in oplage. Oplagenummer: 30/57

Het 'goudkleurige' voetje is van brons, het lichtere voetje en de clip zijn van zilver.

Het zilveren voetje en de clip is door ons getest op echtheid. 

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, commissie en verzend-/bezorgkosten).

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Bezichtigen: Heeft u interesse in het werk? Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.


État
ÉtatTrès bon
Het zilver is een beetje aangeslagen. Het moet gepoetst worden.
Expédition
Retrait sur place L'œuvre peut être récupérée sur place. En tant qu'acheteur, vous devez apporter vos propres matériaux d'emballage. L'emplacement est : Amsterdam, Les Pays-Bas
EnvoiColis postal
PrixJusqu'à 2 kg.
A l'intérieur de : Les Pays-Bas 11,49 €
Vers la Belgique 17,49 €
Vers l'Allemagne 17,49 €
Au sein de l'Europe 17,49 €
Vers le monde entier 29,49 €

Garantie
GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Artpeers en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Bijoux 

Tous les bijoux (292)

Mis en vente par  KVcollecties
Membre depuis 2013
2344 lots vendus
Tous les lots de ce vendeur (418)
1
3
1
Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Retrait sur placeOui, c'est possible
Le lot se trouve àAmsterdam,  Les Pays-Bas
Détails de la vente
Heure de début15-2-2021 à 12:35
Heure de fin28-2-2021 à 19:46
Enchères (8)
Connexion ou s'inscrire pour afficher l'historique des enchères