14kt gouden hanger+kleursteen, 1,98 gr - Vendu

Acheter14kt gouden hanger+kleursteen, 1,98 gr? Enchérissez de 80!
Ce lot a été vendu Afficher le lot
Bijoux

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Mettre un lot similaire en vente
Acheter14kt gouden hanger+kleursteen, 1,98 gr? Enchérissez de 80!
Acheter14kt gouden hanger+kleursteen, 1,98 gr? Enchérissez de 80!Acheter14kt gouden hanger+kleursteen, 1,98 gr? Enchérissez de 80!
Mettre un lot similaire en vente
  • Description
  • Bijoux
Type d'œuvre d'art Bijoux
Période 1945 à 1999
Technique Or
Sujet Pendentif
Dimensions 2.2 x 1.0 x 1.0 cm (h x l x p)
Poids 1.98 grammes
Marqué Sans poinçon
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .
De hanger is 2,2x1,0x1,0 cm en heeft een gewicht 1,98 gram
14kt getoetst

Let op.  NB   Benut onderstaande filters voor snel sieraden vinden per dag etc.!!!!!!!

Niet alle sieraden  staan in  het ACTIEVE  gedeelte van Kunstveiling.
Een gedeelte staat in VOORRAAD
Een gedeelte staat in ARCHIEF.

Voorraad en archief daar kunt u niets van zien want 10xlook moet het ACTIVEREN.
STEL DUS VIA BUTTON   STEL EEN VRAAG OF UW SIERAAD ZIT IN VOORRAAD OF ARCHIEF EN DAN WORDT HET GEACTIVEERD ALS  U DAT WENST.

U hebt  BUITEN VRAAG STELLEN    verschillende FILTERS

Dus als u  niet DIRECTt uw sieraad vindt  In i SIERADEN
Klik dan aan:
NIEUW BINNEN               afdeling sieraden

OP.  : 1ste keer aangeboden.
OF
Klik aan . LOOPT VANDAAG AF
OF
VANDAAG GEPLAATST
OF
ALLEEN AFTERSALE

Dus naast de vele mogelijkheden  de extra mogelijkheid voor  vraagstellen zonder enige verplichting uwerzijds.

Veel succes.
BELANGRIJKE INFORMATIE - 8033 H EERST LEZEN AUB- voor u een bindend bod doet op dit items
Het is een must c/q op zijn minst aanbevelenswaardig de bijgevoegde foto's minitieus te bekijken.Uitsluitend uw onafhankelijke persoonlijke mening is bepalend voor een bindend bod in deze sieradenveiling bij Kunstveiling.BIJ TWIJFEL UWERZIJDS moet u vragen stellen voor u biedt.Kunstveiling heeft daar een speciale button voor die u kunt aanklikken .
Inzake polijsten van een ring;Om de charme ervan intact te laten worden ze ongepolijst verkocht en geleverd.Witgouden en bicolor ringen polijsten is zelfs af te raden wegens het kostbare Rhodineren.
Vergroten/verkleinen van een ring.Vergroten of verkleinen kan soms kosteloos zijn maar in de meeste gevallen is het een kostbare aangelegenheid.Aan te raden is dus alleen een daadwerkelijk passende ring via  10xlook veiling bij Kunstveiling  aan te schaffen.Vragen uitsluitend via Button Kunstveiling voordat u bindend biedt.
Stempeling ringen.Indien stempels onconventioneel,slecht herkenbaar,verwarrend of zelfs niet aanwezig is dan toetsen wij het en vermelden het toetsresultaat en dus daarmee het goudgehalte van het object.Personificaties(trouwdata etc) worden zoveel mogelijk vermeld als het minder goed blijkt uit het fotomateriaal.
MatenKunstveiling heeft een LxBxH module die gebruikt wordt voor Kunst  (schilderijen) en die als indicatieve tool gebruikt kan worden voor een grove benadering van de maten, wij geven dus een indicatie van de maten van het sieraad.
Caraatgewicht van diamanten.Caraatgewicht van diamanten kan uitsluiten en alleen exact worden bepaald bij LOSSE stenen op een speciaal geijkte weegschaal.Dat is onmogelijk bij gemonteerde stenen in de ring, wij geven daarom een indicatie van het gewicht.
Inzake kleur diamanten  etc.Kleur kan alleen vastgesteld worden onder speciale condities en dus louter en alleen bij lossse edelstenen door een professional bepaald met behulp van o.a. daglichtlampen.De kleur van edelstenen is daarom louter indicatief als ze in gemonteerde toestand zijn.  Immers de ring wordt in gemonteerde toestand gefotografeerd en dat is dus verreweg van de ideale omstandigheid om kleur weer te geven via uw computer.
Wel geven wij voor gemonteerde diamanten aan dat ze in de DEF-range of GHIJ-range vallen.dit wordt door professional gebruikt  om aan te geven dat de diamanten kleurloos of bijna kleurloos zijn.
Behandeling van diamanten en alle andere edelstenen.Nadrukkelijk willen wij kopers/bieders erop wijzen dat tegenwoordig alle edelstenen een of meerdere behandelingen hebben ondergaan en dat kopers/bieders dus geacht worden dit te weten.
Gezien de bovenstaande mededelingen moet u begrijpen dat reclamaties, discussies, claims uitgesloten zijn.
Speciale aandacht verdient de standaard verzendingsmodule bij Kunstveiling.Niet alles kan daarin worden ingevuld ,dus hier de nadere invulling.
Verzending in NederlandVerzending in Nederland  voor 11,00 euro .Uitgesloten wordt door 10xlook verzending naar eilanden en overzeese gebieden wegens de hoge extra toeslagen die gelden.Wel kunt u via de Kunstveilingbutton voor u bindend bod doet vragen te stellen voor het  opdoemende probleem van u kijken we naar een passende oplossing voor u.

Verzending in Europa.Verzending in Europa is 17,50 euro.Met dezelfde uitsluiting voor Nederland geldt ook hier voor verzending naar eilanden en overzeese gebiedsdelen in Europa.Button weer voor bieding benutten voor een eventuele oplossing.
Buiten Europa verzenden we niet wegens de extra problematiek van invoerrechten etc.
Koopt u meerdere zaken in de Kunstveiling bij 10xlook  dan berekenen wij natuurlijk maar 1x verzendkosten.Is echter het totaalbedrag boven 500,00 euro dan is extra verzekerings premie verschuldigd van 7,50 euro. Dat geldt voor Nederland én Europa.

État
ÉtatRaisonnable
Lichte gebruikssporen aanwezig
Expédition
EnvoiColis postal
PrixJusqu'à 2 kg.
A l'intérieur de : Les Pays-Bas 11,00 €
Vers la Belgique 17,50 €
Vers l'Allemagne 17,50 €
Au sein de l'Europe 17,50 €

Garantie
GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Artpeers en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Le vendeur assume l'entière responsabilité de ce lot. Artpeers ne fait que fournir la plate-forme pour cette transaction, à finaliser directement avec le vendeur. Plus d'informations .

Bijoux 

Tous les bijoux (251)

Mis en vente par  10xlook
Membre depuis 2020
31 lots vendus
Tous les lots de ce vendeur (0)
1
2.2
1