Banksy - We love you... so love us three (CD) - Vendu

AcheterBanksy - We love you... so love us three (CD)? Enchérissez de 1!
Ce lot a été vendu Afficher le lot
Vinyle

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Mettre un lot similaire en vente
AcheterBanksy - We love you... so love us three (CD)? Enchérissez de 1!
AcheterBanksy - We love you... so love us three (CD)? Enchérissez de 1!AcheterBanksy - We love you... so love us three (CD)? Enchérissez de 1!
Mettre un lot similaire en vente
  • Description
  • Banksy (1974)
Type d'œuvre d'art Vinyle
Année 2004
Type Autre
Style Rock & Pop
Édition Autre
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .

Compilatie-album op CD We love you... so love us three, met een door Banksy ontworpen cover.

Label: We Love You – AMOUR8CD

Er zijn drie releases van dit various-artists album uitgebracht. Naast We Love You.. So Love Us waren dat So Love Us Too en So Love us Three, allen met een ontwerp van Banksy op de cover. 

Banksy heeft een groot aantal platen- en cd-hoezen ontwerpen die zeer geliefd zijn onder verzamelaars. Zijn ontwerpen werden in een aantal grote internationale tentoonstellingen getoond, waaronder in Stockholm (2012), Rome (2016) en Genua (2019-2020). 

Herkomst: Private collectie, Nederland.

Afmetingen lijst: 33 x 23 cm.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger.

Foto’s van hoezen zijn altijd van het aangeboden item. Het is voor ons ondoenlijk om iedere LP te luisteren. De conditie van het Vinyl wordt dus optisch beoordeeld.

Het serienummer van een LP wordt altijd vermeld. U dient zelf onderzoek te doen om welke persing het dus gaat. Houdt u er rekening mee dat u koopt bij een veiling en niet bij een speciaalzaak.

Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amstelveen. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Wilt u aankopen laten verzenden dan is het mogelijk om meerdere aankopen binnen 1 maand te combineren en deze kosten per item laag te houden.

Bezichtigen: Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw aankoop onder valt, kunt u een album bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan uitsluitend op afspraak (i.v.m corona) op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling. 

État
ÉtatTrès bon (VG+/VG)
Lichte gebruikssporen/krasjes op de case. Deze record(cover) is ingelijst t.b.v. een expositie. Bij het uitnemen uit de lijst/passe-partout kunnen er beschadigingen op de achterkant van de hoes ontstaan c.q. zitten. De disc is niet bekeken/getest op eventuele mankementen.
Expédition
Retrait sur place L'œuvre peut être récupérée sur place. En tant qu'acheteur, vous devez apporter vos propres matériaux d'emballage. L'emplacement est : Amstelveen, Les Pays-Bas
EnvoiColis postal
PrixJusqu'à 5 kg.
A l'intérieur de : Les Pays-Bas 11,49 €
Vers la Belgique 14,49 €
Vers l'Allemagne 14,49 €
Au sein de l'Europe 14,49 €
Vers le monde entier 24,49 €

Garantie
GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Artpeers en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Le vendeur assume l'entière responsabilité de ce lot. Artpeers ne fait que fournir la plate-forme pour cette transaction, à finaliser directement avec le vendeur. Plus d'informations .