Banksy - Skitz - Badmeaninggood Vol. 1 (CD) - Vendu

AcheterBanksy - Skitz - Badmeaninggood Vol. 1 (CD)? Enchérissez de 1!
Ce lot a été vendu Afficher le lot
Vinyle

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Mettre un lot similaire en vente
AcheterBanksy - Skitz - Badmeaninggood Vol. 1 (CD)? Enchérissez de 1!
AcheterBanksy - Skitz - Badmeaninggood Vol. 1 (CD)? Enchérissez de 1!AcheterBanksy - Skitz - Badmeaninggood Vol. 1 (CD)? Enchérissez de 1!
Mettre un lot similaire en vente
  • Description
  • Banksy (1974)
Type d'œuvre d'artVinyle
Année2002
TypeAutre
StyleRock & Pop
ÉditionAutre
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .

Compilatie-album op CD door Skitz, Badmeaninggood Vol. 1, met een door Banksy ontworpen cover.

Label: Ultimate Dilemma – UDR CD 018


Banksy heeft een groot aantal platen- en cd-hoezen ontwerpen die zeer geliefd zijn onder verzamelaars. Zijn ontwerpen werden in een aantal grote internationale tentoonstellingen getoond, waaronder in Stockholm (2012), Rome (2016) en Genua (2019-2020). 

Herkomst: Private collectie, Nederland.

Afmetingen lijst: 33 x 24 cm.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger.
Foto’s van hoezen zijn altijd van het aangeboden item. Het is voor ons ondoenlijk om iedere LP/CD te luisteren. De conditie wordt dus optisch beoordeeld. Het serienummer van een LP wordt altijd vermeld. U dient zelf onderzoek te doen om welke persing het dus gaat. Houdt u er rekening mee dat u koopt bij een veiling en niet bij een speciaalzaak.Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Wilt u aankopen laten verzenden dan is het mogelijk om meerdere aankopen binnen 1 maand te combineren en deze kosten per item laag te houden.

Bezichtigen: Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw aankoop onder valt, kunt u een album bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan uitsluitend op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

État
ÉtatTrès bon (VG+/VG)
Deze record(cover) is ingelijst t.b.v. een expositie. Bij het uitnemen uit de lijst/passe-partout kunnen er beschadigingen op de achterkant van de hoes ontstaan c.q. zitten. De disc is niet bekeken/getest op eventuele mankementen.
Expédition
Retrait sur place L'œuvre peut être récupérée sur place. En tant qu'acheteur, vous devez apporter vos propres matériaux d'emballage. L'emplacement est : Amsterdam, Les Pays-Bas
EnvoiColis postal
PrixJusqu'à 5 kg.
A l'intérieur de : Les Pays-Bas 11,49 €
Vers la Belgique 14,49 €
Vers l'Allemagne 14,49 €
Au sein de l'Europe 14,49 €
Vers le monde entier 24,49 €

Garantie
GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Artpeers en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Le vendeur assume l'entière responsabilité de ce lot. Artpeers ne fait que fournir la plate-forme pour cette transaction, à finaliser directement avec le vendeur. Plus d'informations.

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Retrait sur placeOui, c'est possible
Le lot se trouve àAmsterdam,  Les Pays-Bas
Détails de la vente
Heure de début17-2-2021 à 13:51
Heure de fin28-2-2021 à 21:00
Enchères (16)
Connexion ou s'inscrire pour afficher l'historique des enchères