Rob Scholte - Zeefdruk uit het Art Finance Portfolio - Vendu

AcheterRob Scholte - Zeefdruk uit het Art Finance Portfolio? Enchérissez de 1!
Ce lot a été vendu Afficher le lot
Estampes (Signé à la main)

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Mettre un lot similaire en vente
AcheterRob Scholte - Zeefdruk uit het Art Finance Portfolio? Enchérissez de 1!
AcheterRob Scholte - Zeefdruk uit het Art Finance Portfolio? Enchérissez de 1!AcheterRob Scholte - Zeefdruk uit het Art Finance Portfolio? Enchérissez de 1!AcheterRob Scholte - Zeefdruk uit het Art Finance Portfolio? Enchérissez de 1!
Mettre un lot similaire en vente
  • Description
  • Rob Scholte (1958)
TypeEstampes (Signé à la main)
Année1991
TechniqueSérigraphie
SupportPapier
EncadréNon encadré
Dimensions106 x 75 cm (h x l)
SignéSigné à la main
Tirage52/99
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .

Zeefdruk afkomstig uit een portfolio uitgegeven door Art Finance B.V. Rotterdam, in 1991. 

Het portfolio bevat werk van 7 kunstenaars (Aldert Mantje, Willem Sanders, Rob Scholte, Ton van Summeren, Peer Veneman, Harald Vlugt en Martin van Vreden). Deze werken worden eveneens op de veiling aangeboden.

De kunstenaars zijn in de periode van oktober 1990 tot juni 1991 in de gelegenheid gesteld in de grafische ateliers van Novak Graphics Inc. in Toronto (Canada) naar eigen inzicht een zeefdruk, ets of houtdruk te maken.

Het werk is met de hand gesigneerd, genummerd en gedateerd.

Het oplagenummer op de foto(‘s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amstelveen. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Bezichtigen: Heeft u interesse in het werk? Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

État
ÉtatTrès bon
Expédition
Retrait sur place L'œuvre peut être récupérée sur place. En tant qu'acheteur, vous devez apporter vos propres matériaux d'emballage. L'emplacement est : Amstelveen, Les Pays-Bas
EnvoiColis postal
PrixJusqu'à 2 kg.
A l'intérieur de : Les Pays-Bas 11,49 €
Vers la Belgique 17,49 €
Vers l'Allemagne 17,49 €
Au sein de l'Europe 17,49 €
Vers le monde entier 29,49 €

Garantie
GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Artpeers en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Rob Scholte (1958)

Néerlandais Néerlandais Tous les lots de cet artiste (57)

Mis en vente par  veilingmeester
Membre depuis 2010
9883 lots vendus
Tous les lots de ce vendeur (122)
75 cm
106 cm
Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Retrait sur placeOui, c'est possible
Le lot se trouve àAmstelveen,  Les Pays-Bas
Détails de la vente
Heure de début26-4-2021 à 9:40
Heure de fin3-5-2021 à 21:48
Enchères (14)
Connexion ou s'inscrire pour afficher l'historique des enchères